Wie zijn we?

Visboer en viswijf? Een compliment!

Na het pop-up restaurantje van Liesa en Jeff besloten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hoe ze ertoe komen om een eigen vishandel te beginnen? Het is alleszins geen toeval.

Ervaring en kennis

Jeff Kindt groeide op in vishandel In De Vismijn in Berchem (Kluisbergen) en kent het reilen en zeilen maar al te goed. Die ervaring combineert hij met zijn opleiding als kok aan Ter Duinen in Koksijde en zijn werkervaring in de horeca.

Stiel geleerd

Liesa Messiaen doet niet onder voor ‘haar visboer’. Toen het koppel besloot om samen hun droom waar te maken in Maison Poisson, besliste ze de stiel te leren. En waar kon dat beter dan in de Vismijn? “Versnijden, fileren… alles heb ik er geleerd. Ook het belang van service voor de klanten”, vertelt Liesa.

‘Passion’ voor ‘poisson’

Samen bedachten Jeff en Liesa ook het concept voor Maison Poisson. Of is het ‘passion’? Want de passie voor heerlijke vis delen ze, zoveel is zeker. “Of we nu een visboer en viswijf zijn? Waarom niet, eigenlijk is dat een compliment”, knipogen ze.